اولین ربات انسان‌نمای طبل‌زن دنیا را بشناسید توزیع دارو در موکب‌های مرز مهران ممنوع شد جزئیات انسداد مسیر‌های تونل توحید برای امشب دادستان تهران: شرکت‌های هواپیمایی مسئول تخلف در زمینه قیمت بلیت هستند هشدار سطح نارنجی برای سه استان شرقی کشور/ آماده باش کامل دستگاه‌های امدادی و خدماتی باستان‌شناسان به «قدیمی‌ترین سکونت‌گاه انسان در ایران» بازگشتند مهلت ۱۵ روزه دادستانی برای ساماندهی کالا‌های خطرناک دستگیری ۱۰ نفر از عاملان نزاع مسلحانه تربت‌حیدریه بازداشت جیب‌بر‌های زن پاکستانی توسط پلیس ایران/ زوار مراقب جیب‌بر‌ها باشند تخلف دو شرکت بزرگ توزیع برنج محرز شد شهادت محیط‌بان پارک ملی گلستان در درگیری با شکارچیان غیرمجاز انتشار تصویر جاسوس موساد که امروز اعدام شد/ روزبه وادی که بود؟ ماجرای مشکل حقوقی املاک آموزش و پرورش چیست؟ گرمازدگی باعث آسیب به اندام‌های حیاتی می‌شود محرومیت ۵۰ درصد موالید کشور از شیر مادر کشف ۳ ریزپرنده و کلت جنگی از سوداگر مرگ در پیشوا

آلودگی هوا بازیگر پیشکسوت را راهی بیمارستان کرد

خسرو امیرصادقی تهیه‌کننده سینما و بازیگر مجموعه تلویزیونی «پایتخت ۵» بیان کرد که به دلیل آلودگی هوای پایتخت حدود ۵ روز است که در بیمارستان بستری است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۳ - ۱۳ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 04
کد خبر: ۱۱۲۲۰۴

به گزارش راهبرد معاصر، خسرو امیرصادقی تهیه‌کننده سینما و بازیگر مجموعه تلویزیونی «پایتخت ۵» بیان کرد که به دلیل آلودگی هوای پایتخت حدود ۵ روز است که در بیمارستان بستری است.


خسرو امیرصادقی تهیه‌کننده سینما و بازیگر مجموعه تلویزیونی «پایتخت ۵» درباره دلیل بستری خود در بیمارستان توضیح داد: من پیش از این مشکل ریوی داشتم و از چند سال پیش که سیگار را ترک کردم و تحت نظر پزشک قرار داشتم، وضعیت ریه‌هایم نرمال شده بود. اما در آلودگی هوای چند روز اخیر تهران و بی‌احتیاطی خودم در زمینه حضور در بیرون از منزل، مجدد زمین‌گیر شدم. متأسفانه در حال حاضر در بیمارستان بستری هستم و امیدوارم ختم به خیر شود.

وی ادامه داد: عامل اصلی مشکل ریه‌ام که پیش از این درگیر آن بودم، مصرف سیگار بود، اما در حال حاضر نزدیک به ۶ سال می‌شود که آن را ترک کرده‌ام. با این حال هنوز عوارض آن باقی مانده است. تحت نظر پزشک، ریه‌ام در حال بازسازی بود، اما طی یک ماه اخیر که مجدد هوای تهران آلوده شد و شخصاً هم فشار کاری بالایی داشتم، متأسفانه بار دیگر این مشکل بروز پیدا کرد.

این تهیه‌کننده باسابقه سینما افزود: هشت سال پیش که از ریه‌ام عکس گرفتم، پزشکان گفتند اگر سیگار را ترک نکنی، تنها یک خط از ریه‌هایت باقی می‌ماند. به همین دلیل هم سیگار را ترک کردم و خداراشکر رو به بهبود رفتم، اما در حال حاضر همان مشکل به‌واسطه آلودگی هوا باعث شد که نفس کم بیاورم.

امیرصادقی در پایان با بیان اینکه حدود ۵ روز است که در بیمارستان بستری است، درباره روند درمان خود هم توضیح داد: تا کنون انواع و اقسام آزمایش‌ها و سی‌تی‌اسکن را داشته‌ام و دکتر متخصصی که ۱۰ سال زیر نظر او تحت درمان هستم گمانه‌هایی مانند سرطان را رد کرده است. خداراشکر معضل جدی نیست و باید مشخص شود این معضل از نظر قلبی روی رگ‌ها تأثیری داشته یا خیر. اگر یک درصد روی رگ‌های قلبم تأثیری گذاشته باشد، باید آنژیو شود. امیدوارم در همین چند روزی که در بیمارستان هستم وضعیت ریه‌ام رو به بهبودی برود./تابناک

ارسال نظر
آخرین اخبار